Besøkende

Mer info vil komme.

VELMØTT! Blunk

Trimmere Krokstadøra Rundt 2018

Asbjørn Berg, Anne Marit S. Røvik, Jakob S. Røvik, Jonas S. Røvik, Svein Joar S. Røvik, Jostein Berg, May Anita Skårild, Karin Hestnes, Odd Ivar Brattset, Toril Rehaug, Odd Spjøtvold, Ingeborg N.Krokstad, Anne Aali Berg, May Iren Aa, Anders J. Krokstad, Lars Vaslag, Kari Johanne Berdal, Trygve Berdal, Gerd Bjørseth, Guri B. Berdal, Marie Berdal, Inger J. Krokstad,, Bård Kotheim, Harald Grønli, Ragnhild Grønli, Lars Ingar Skårild, Nine L. Skårild, Hanne Lien Skårild, Marin Lien Skårild, Britt Heggem, Gunhild Heggem, Geir Heggem, Kristin Skjærmo, Ola Heggem, Frode Slørdahl, Magnhild J. Slørdahl, Reidar Snildal, Einar Berg, Anders M. Krokstad, Frode Sørli, Halvor Driveklepp, Knut Ove Snildalsli, Ellen Snildalsli, Gunhild Snildalsli, Oda Snildalsli, Anne F. Snildalsli, Egil M.  Krokstad, Sussann Krokstad, Eirik Krokstad, Kristoffer Krokstad, Peggy M. Krogh, Kari Berdal, Viktoria Singh, Nate Røvik, Leah Emilia Røvik, Ivar N. Volden, Jenny Volden, Linda W. Krokstad, Marius Markanes, Marit Krokstad, Per Magne Forren, Ellen Forren, Een By, Magnhild By, Åshild Berg By, Lars Einar Berg, Nils Olav Volden, Thomas Volden, Randi Sannes, Anders K. Berdal, Astrid G. Berdal, Ola G. Berdal, Sverre G. Berdal, Gunnveig Gangås, Vigdis Klungervik, Ragnhild K. Berdal, John Endre Bergsrønning, Jostein B. Bergsrønning, Mathilde B. Bergsrønning, Kasper Groven, Marit Myrholt, Ole Forren, Toril Imsteren Notøy, Karl Notøy, Lars Erik Berg, Marit R. Berg, Amund Berg, Amalie Berg, Svein Henry Berdal, Aage Krokstad, Egil Arve Berdal, Tommy Sørqvist, Joakim Valstrand. Sum trimmere: 93 stk.

Resultatliste Krokstadøra Rundt 2018

Vinner herreklassen: Arne Olav By, Orkdal IL, tid 52.22

Vinner dameklassen: Gerd Inger Bergsrønning, tid 1.02.05

Gutter 12-15 år:
Stian Mostue Berdal, Snillfjord Motorklubb, tid 57.04

Gutter 16-20 år:
Thomas Mostue Berdal, Snillfjord Motorklubb, tid 1.11.16

Herrer: 21-34 år:
Bjørn Tore Røvik, Krosktadøra IL, tid 1.01.14

Herrer 35-39 år:
Arne Olav By, Orkdal IL, tid 52.22

Herrer 55-59 år:
Jan Røvik, Krokstadøra IL, tid 54.22
Thomas Engels, tid 1.12.34

Damer 21-34 år:
Gerd Inger Bergsrønning, tid 1.02.05
Julita Linowska, tid 1.25.38

Damer 45-49 år:
May Britt Berg, Krokstadøra IL, tid 1.15.30

"Krokstadøra Rundt"

Det tradisjonelle trimløpet arrangeres søndag 3. juni 2018 for 52. gang.

Start/Mål: Aa skole, Krokstadøra.

Start: Trimklasse kl. 10.00 - 12.00.

Konkurranseklasser kl. 12.00.

Lang løype går i fint skogsterreng og langs grusvei, ca. 10 km, både trim og konkurranseklasser.

Kort løype på ca. 4 km går etter vei/skogsvei, med forbehold om endringer pga. skogsarbeid.

Konkurranseklasse kun i langløype. Muligheten til å vinne Martin Voldens minnepokal. Pengepremier for løyperekorder. Påmelding inntil 15 minutter før start.

Egen barneløype for de minste!

Vi tar vipps.

Velkommen!

Sponsorer 2011

• Snillfjord kommune , pengegave