Besøkende

Besøkende nå: 10

Steinvassbua

Turmål

SmilerSteinvassbua er et flott turmål også på høsten.

Her finner du diverse kioskvarer som du kan kose deg med. Du finner også ved om du ønsker å varme opp hytta.

Ta turen opp til hytta du også da vel!

Turmål

SmilerSteinvassbua er et flott turmål også på høsten.

Ta turen opp til hytta du også da vel!

STEINVASSBUAS HYTTEFOND

Krokstadøra IL opprettet allerede i 1994 et eget fond for drift og utvikling av hytta og tilhørende løypenett.Midler fra fondet har i alle år bidratt til å opprettholdet driften av hytta.

Det føres eget regnskap for hyttefondet, adskilt fra idrettslagets øvrige regnskap. Pengene på fondet disponeres av styret i idrettslaget og kan bare brukes til vedlikehold av Steinvassbua, samt utbedringer på det tilknytta løypenettet.

Krokstadøra IL håper at brukerne er interessert i å støtte opp om tilbudet Steinbassbua representerer som attraktivt turmål. Registreringnene i trimboka viser at det hvert år er ca 2.500 som besøker Steinvassbua, med utgangspunkt fra både Snillfjord- og Agdenessida.

Ønsker du å støtte idrettslagets arbeid og tilrettellegging ved Steinvassbua, kan dette skje med innbetaling til Steinvassbuas Hyttefond, konto nr. 0531 43 42986.

Støttemedlemsskapet koster kr 100,- og gjelder for 2 år.

Etter at 2 år er gått vil bidragsytere få tiisendt ny giro for eventuelt nye bidrag til fondet.

Idrettslaget takker alle for bidrag!

Sportsandakt Steinvassbua

Søndag 6. mars holdes den tradisjonelle sportandaktet på Steinvassbua.

Jon prest holder andakten kl 13.00.

Vi håper mange skiløpere både fra Lensvik og Snillfjord besøker Steinvassbua denne dagen.

Neste aktiviter
Ingen hendelser