Orientering

Klubbmesterskap orientering

Årets klubbmesterskap i orientering ble i dag arrangert fra Ålia. Løpet var en del av Orkla-Gaula karusellen. Totalt stilte 63 løpere på start, hvorav 12 fra Krokstadøra. Arrangementet ble gjennomført på en god måte, og det var bare blide fjes å se på Ålia. Klubbmester ble i år Mats Erik Berg. Ekstra hygglig var det at mange stilte i nybegynnerklassen. Resultater fra klubbmesterskapet finnes her, mens strekktidene finnes her. Resultatene fra OG-karusellen kan du finne her.

Klubbmesterskap orientering

Onsdag 31.aug arrangerer vi klubbmesterskap i orientering fra Ålia kl 18.00. Det foregår samtidig som vi arrangerer karusell-løp i Orkla-Gaula-karusellen. Vi har 2 løyper for Krokstadøra,3.2 km for de som har løpt litt og 1.2 km for nybegynnere. Den siste løypa er lett og fin å gå gjennom om du har lyst til å prøve.

Salg av kaker og kaffe/brus.   Velkommen til Ålia på onsdag.

SØLV I VETERAN-VM

Gerd Bjørseth har den siste uke deltatt i  verdensmesterskapet for veteraner i orientering i Pecs sør i Ungarn. Mesterskapet ble innledet med 2 kvalifiseringsløp,hvor de 80 beste i hennes klasse gikk til A-finalen. I hennes klasse, D55, deltok det totalt 210 løpere fra 27 land. I kvalifiseringsløpene ble det en sjetteplass og en førsteplass. Kvalifiseringsløpene viste at hun behersket det uvante terrenget og varmen (+38 grader).

Finalene sist fredag ble gjennomført med noe tidstap, men det holdt likevel til andreplass og sølvmedalje. Dette var en av 3 medaljer Norge tok på langdistansen i mesterskapet. Se resultater fra mesterskapet her

Neste aktiviter
Ingen hendelser